Trekronervej 6, Strøby Egede, 4600 Køge

Flot, renoveret villa til børnefamilien

Med en fantastisk beliggenhed i den gamle del af Strøby Egede syd for Køge, bliver I mødt af denne skønne istandsatte villa, som er perfekt for familien.

Der er gode cykelstier i det børnevenlige område, og fra adressen har I kort afstand til Strøby Skole, institutioner samt busstoppestedet, og I når endda vandet efter 500 meter.

Murstensejendommen er opført i 1930, hvilket dog ikke er sådan lige at se takket være en omfattende renovering.

Siden 2013, har den nuværende ejer både istandsat de udvendige facader og overetagen samt forsynet huset med en tilbygning i 2017.

Derudover er størstedelen af vinduerne skiftet i 2015, og træpillefyret er fra året før. Som prikken over i’et er der gulvvarme i hele boligen på nær i stuen og på førstesal, og I åbner således hoveddøren til et yderst indbydende hjem.

Det lækre køkken-alrum i stueplan sætter i den grad scenen for det sociale samvær, og her kan børnene sidde bøjet over lektielæsningen ved spisebordet, hvis ikke de tager del i madlavningen i Vordingborg-køkkenet fra 2015. Herfra har I udgang til haven, og alrummet flyder yderligere sammen med stuen, der fremstår charmerende og hyggelig med en brændeovn og murstensvægge.

Via en dobbeltdør kommer I ud i en udestue. Stueplan gemmer desuden på et værelse samt tilbygningen, som byder på et virkelig lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar, et toilet i samme stil som badeværelset, en rummelig baggang med vaskefaciliteter og med så god plads, at her både er mulighed for bryggers og kontorplads. Derudover er her en super lækker garage med el-port,

Afslutningsvis finder I to indretningsvenlige værelser på førstesalen. Sommeren kan nydes i den lukkede have, som rummer en træterrasse fra 2016 samt et legetårn til familiens yngste.

Sælger har meget bevidst valgt, at huset opvarmes med træpiller, da de derfor kan holde varmeudgift på et minimum. De bruger omkring 10.000 - 11.000 kr. om året + udgiften til elektricitet. Huset har tidligere været opvarmet med naturgas, så det kan en køber naturligvis vælge at skifte til, hvis det er et ønske.

Lyder det som noget for jer? Så ring og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.