Stevnsbovej 34, 4600 Køge

Villa med plads til hele familien nær hverdagens gøremål i Køge

Denne villa ligger i Køge med gåafstand til institution og bus, mens Campus Køge, Kirstinedalsskolen, idrætsforeninger og vandet blot er en cykeltur væk.

Ligeledes er der nem adgang til den nye Køge Nord Station, der forventes at stå klar i 2019, og motorvejsnettet, hvor bilturen til København kan klares på cirka en halv time.

På Stevnsbovej 34 møder I en ejendom fra 1947, hvis hvidpudsede murstensfacade komplementeres af et sort tegltag, der skaber et flot indtryk. Tilmed er der gode parkeringsforhold på grunden og et godt udhus på 30 m2.

I bydes velkommen i en entré med en trappe op til førstesalen, hvor der gemmer sig en stor repos med skråvinduer, som er oplagt til fællesrum eller kontor. Herfra ledes I til et toilet, der kan etableres som bad. Endvidere er der hele fem værelser med en fleksibel planløsning, hvor I kan indrette en forældreafdeling med eget walk-in-closet eller kontor.

I stueplan gemmer der sig yderligere et værelse, så med i alt seks værelser, er der rum til at invitere børnenes skolekammerater på besøg. Desuden er der et bryggers og et badeværelse med badekar til glæde for familiens mindste. Det funktionelle køkken byder på fin opbevaringsplads bag de hvide skabslåger og et spisehjørne, hvor familiens yngste kan sidde og tegne, samtidig med lægger sidste hånd på de kulinariske udfoldelser.

Boligens hjerte er vinkelstuen med plads til mange gæster. På solskinsdage fremstår den med skønt lysindfald, mens den knitrende brændeovn og naturgas spreder varme på kølige dage. Herfra er der udgang til en dejlig have omkranset af en grøn hæk, der inviterer til leg og afslapning.

Herude kan I få lov til at skabe jeres egen grønne oase - hvad enten I drømmer om en urtehave eller smukke bede og træer. I kan også blot glæde jer over, at haven er så nem, at I fremfor lugearbejde kan nyde livet på én af de mange terrasser.

Kom og oplev boligen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.