Glæisersvej 41, 4600 Køge

Huset til den store familie eller til 2 generationer

I et af Køges mest eftertragtede kvarterer, med 10 min. gang til Køges gamle Torv, Sct. Nicolai Skole og Gammel Kjøgegårds skove (Åsen), udbydes denne velindrettede murermestervilla på 266 etagemeter til salg.

Stueetagen består af køkken i åbent plan med stor stue, hvor lysindfaldet fra både øst og vest giver rummet en fantastisk atmosfære. Fra dette rum er der direkte udgang til lækker vestvendt træterrasse, hvorfor trappe fører ned til haven og fliseterrasse. I stueplan findes ligeledes dagligstue med brændeovn samt entre og gæstetoilet.

Første sal indeholder køkken og toilet samt 3 værelser, der kan anvendes til børneværelse, stue, gæsteværelse eller kontor efter behov.

Den udnyttede tagetage består af stort soveværelse med loft til kip, fritliggende bjælker, altan mod syd, samt badeværelse med toilet og bruseniche. Over de fritliggende bjælker giver ovenlysvinduerne et fantastisk lysindfald fra flere verdenshjørner.

Kælderen indeholder lækkert nyere badeværelse med badekar samt fyrrum (varmepumpe) med stort skuffearrangement, viktualierum og 2 disponible rum, der fint kan anvendes (som i dag) til værelse til teenagebørn eller som walk in closet. Kælderen er klinkebelagt og meget anvendelig.

Villaen er beliggende på 551 kvm. stor grund og den skønne vestvendte have indeholder lækkert orangeri samt fliseterrasse og en mindre græsplæne omkrandset af hæk og rododendronbede. Husets forhave er belagt med fliser og chaussesten som skærmes mod øst af en bøgehæk. Der er etableret plads til 2 biler i ejendommens indkørsel.

Ejendommen er opført i 1934 i røde sten med gult murstensbånd og rødt tegltag med mansardtag.

Ejendommen er yderst velholdt, og med god loftshøjde, og har stadig de originale vinduer med forsatsruder, ligesom der i 3 plan er bevaret husets originale smukke fyrtræsgulve. Døre og paneler er ligeledes de originale.

En villa der absolut skal ses.

Velkommen på Glæisersvej 41, Køge

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.