Sønderhegnet 61, 4600 Køge

Flot og indbydende villa i udkanten af Hastrup

Denne flotte villa på Sønderhegnet udmærker sig ved en ideel placering i Hastrup.

Her kan du således drage fordel af byens muligheder for daginstitution, skole og indkøb indenfor en radius af cirka 1000 meter - og samtidig være helt tæt på marker og åbne vidder.

Desuden møder du smuk natur tæt ved Åshøj og skoven. Et trygt og godt villakvarter, hvor børn og voksne nyder godt af de lukkede veje og stisystemerne, som følger dig trygt på vej.

Fra hoveddøren har du blot knap fem kilometer ind til Køge Torv og S-toget, som fører dig videre ud i verden.

K2-Byg-villaen er opført i 1998 med rødstensfacade og røde tagsten - en sund villa med en meget flot tilstandsrapport og energimærke C med et lavt varmeforbrug.

Rundt om boligen breder sig en dejlig opvokset have med flere terrasser med flisebelægning, der også strækker sig som indkørsel fra vejen ind til carporten på 22 m2.

Huset har en gennemtænkt planløsning og gulvvarme i hele huset til at lune fødderne på kølige dage.

Du møder først en entré og et bryggers med naturgasfyr fra 2014 og entré placeret væg mod væg.

Herfra folder børneafdelingen sig ud med to værelser omkring et badeværelse, mens forældresoveværelset i den anden ende af huset har skabe afskærmet af halvvægge samt eget badeværelse.

Midt i hele herligheden ligger et stort, åbent rum, hvor køkken, alrum og stue glider ud i ét.

Køkkenet fra HTH er indrettet lyst og enkelt med hvide fronter med stålgreb på skuffer, skabe og overskabe samt alt i hårde hvidevarer.

I alrummet kan den middag, du netop har tryllet frem i køkkenet, nydes. Og i stuen er det såvel brændeovnen som karnappen og dens vidunderlige lysindfald, du kan sætte som prikken over i'et på denne skønne bolig.
Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.