Kystengen bolig 48, Søndre Badevej, Stue. C., 4600 Køge

PRØVEBOLIGEN ER KLAR!
Enemark Bolig kan sælge alle boligerne i Kystengen, Søndre Havn - Vi har ikke alle boliger på hjemmesiden, så kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere eller se prøveboligen og byggeriet.

Glæd dig til eftermiddagskaffe på terrassen eller hyggelige middage i det dejlige kombinerede køkken og stue.

Dette er en dejlig effektiv gavlbolig med masser af lys og plads til livsnydelse.

Denne type B1-lejlighed er beliggende i stuen og her er både udsigt såvel udgang til almindingen. Her kan nyde 71 lyse m3 med et skønt køkken, østvendt soveværelse og en rummelig terrasse.

Velkommen til et indbydende hjem få minutter fra stranden.

Entré:
Denne lejlighed byder på åbne rum, hvilket du oplever så snart du træder ind i entréen og kigger ned gennem lejligheden. Her kan du fornemme hjemmets varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Entréen giver gode muligheder for at indrette garderobeskabe.

Køkken:
Glæd dig til at lave mad i det store lyse køkken. Her er godt med bordpladeplads tl at udfordre dine kulinariske evner, når der kommer gæste forbi. Køkkenet er placeret, så du har et dejligt lysindfald gennem stuen.

Stue:
Den rummelige stueafdeling, giver gode indretningsmuligheder, med en sofa til filmaftenerne med varm kakao. Stuen har desuden et dejligt gavlvindue, som giver smukt lysindfald.

Værelse:
Dette hjem har et lyst, østvendt soveværelse, som lukkes af med en praktisk skydedør. Værelset er indrettet med et stort vindue, der gør at morgensolen kommer helt ind i rummet, og giver en god start på dagen.

Badeværelse:
Badeværelset er indrettet i klassisk skandinavisk stil med flisebeklædt bruseniche. Det er også her, at du finder vaskemaskine og tørretumbler, praktisk placeret under den hvide bordplade. I badeværelset, såvel som i resten af lejligheden er der gulvvarme - en skøn hverdagsluksus til de kølige måneder.

Terrasse:
Fra stueafdelingen er der udgang til hjemmets skønne terrasse, så det er nemt at flytte middagen udendørs, når vejret er godt. Du kan også følge terrassetrappen ned og gå på opdagelse i almindingen. Der er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter:
Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig et praktisk depotrum i underetagen til ekstra opbevaring. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads ti den. Du kan let tilkøbe en p-plads til bilen i parkeringskælderen under Kystengen, så længe der er ledige pladser. Der er også mulighed for at tilkøbe en eller flere p-pladser i det nærtliggende p-hus.

Fremvisning;
Der er mulighed for en fremvisning af byggeriet, efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.