Kystengen bolig 42, Søndre Badevej 5B, 4600 Køge

Smuk udsigt med penthouse-følelse, fra en flot 5. sals lejlighed

PRØVEBOLIGEN ER KLAR!
Enemark Bolig kan sælge alle boligerne i Kystengen, Søndre Havn - Vi har ikke alle boliger på hjemmesiden, så kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere eller se prøveboligen og byggeriet.

Velkommen til et lyst hjem på 108 kvm., med et dejligt køkken/alrum, der indbyder til hyggelige middage. Nyd morgensolen, og den smukke udsigt fra 5. sal fra din østvendte altan.

Denne gavlbolig er en boligtype S og ligger på 5. sal. Her er masser af hjerterum, 1-2 skønne soveværelser, lyse trægulve, en dejlig altan og gode funktionelle løsninger.

Der ligger ingen bolig over denne, så du får en skøn penthouse-følelse i dette hjem.

Glæd dig til et hjem med lys og luft, hvor du kan samle din familie til store middage eller nyde en rolig aften i sofaen.

Entré:
Når man træder ind i hjemmet, føler man sig straks hjemme, da lejligheden emmer af hygge. Boligens smukke lysindfald opleves allerede i entréen. Du har mulighed for at tilvælge skabe til overtøj og sko efter behov.

Køkken:
I køkkenet får du god bordpladeplads, så du kan glæde dig til at prøve nye og spændende opskrifter, og der er opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken bagefter.

Stue:
Stuen ligger i forlængelse af køkkenet, og har mange hyggelige kroge, så her er god mulighed for, at indrette et sofahjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en god bog. Gulvet er i lyst træ og opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Badeværelse:
Badeværelset er praktisk indrettet med en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske badetøjet efter en tur i havet. Værelset er nordisk inspireret og belagt med tidsløs flise.

Værelser:
Hjemme byder på 1-2 soveværelser, alt efter ønske. Det ene soveværelse er på 13 m3 med wlk-in closet, og i stuen kan du tilvælge et ekstra værelse, som du enten kan bruge til soveværelse, kontor eller børneværelse.

Altan:
Du finder en dejlig syd-østvendt altan i forlængelse af hjemmets stue. På altanen kan du nyde morgensolens stråler og en god kop kaffe.

Faciliteter:
Der medfølger et depotrum til boligen. I Kystengen, er det desuden muligt at tilkøbe parkeringsplads i underetagen eller i det nærtliggende p-hus.

Fremvisning:
Der vil være mulighed for en fremvisning af byggeriet, efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.