Kystengen Bolig 11, Søndre Badevej 2A, 4600 Køge

Lejlighed ved vandet med 2 altaner

*

PRØVEBOLIGEN ER KLAR!
Enemark Bolig kan sælge alle boligerne i Kystengen, Søndre Havn - Vi har ikke alle boliger på hjemmesiden, så kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere eller se prøveboligen og byggeriet.

Velkommen til et nybygget hjem med funktionelle løsninger og lyse værelser.

Slå benene op og nyd solen på en af dine to altaner, eller tag kaffen med ned i det hyggelige fælles gårdrum.

Denne boligtype Q er et nøglefærdigt hjem på 102 kvm., beliggende på anden sal.

Her er der plads til at være sammen med familie samt venner, og skabe hyggelige minder i dejlige lyse rammer.

Du kan blandt andet glæde dig til et åbent køkken/alrum samt stue, et godt badeværelse og to altaner.

Entré:
Du træder ind i det skønne hjem fra en dejlig svalegang, hvor naboer mødes og snakker om hverdagen. Entréen åbner op til det store, lyse køkken/alrum og stue.
Køkken:
I køkkenet har du god bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen. Her er der god mulighed for at bage surdejsboller om søndagen eller imponere venner og familie med en lækker middag. I køkkenet finder du en praktisk opvaskemaskine, som bidrager til en lettere hverdag. I det åbne rum er der gode muligheder for at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles omkring aftensmaden.
Stue:
Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er der gode muligheder for at indrette sofakrog. Her kan du glæde sig til hyggelige stunder sammen med dine kære.

Badeværelse:
Hjemmets badeværelse er lyst og indbydende og indrettet i klassisk nordisk stil. Rummet er indrettet med en god bruseniche samt vandbesparende amarturer, til gavn for miljøet og privatøkonomien. Her har du også en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en varm sommerdag på stranden.

Værelser:
I dette hjem har du to soveværelser med fin plads til at indrette med praktiske garderobe skabe. Skabene kan tilvælges efter dit eget behov. Værelserne er fleksible, så du kan med fordel indrette det præcis som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Altan:
Hjemmet har to altaner, så solen kan fanges både om formiddagen samt eftermiddagen. Fra stuen er der udgang til en skøn nord-vest-vendt altan, hvor du kan nyde en god bog. Du kan også nyde morgenmaden i solen fra hjemmets anden altan, der ligger ud fra svalegangen. Altanerne fungerer som en naturlig forlængelse af dit hjem, så du kan nyde vinden og luften fra dit personlige frirum.

Faciliteter:
Du har adgang til et personligt depotrum, hvor du med fordel kan opbevare dit vintertøj eller ekstra stole til festen. Lejligheden ligger ud til en svalegang, der fungerer som bindeled mellem beboerne. Har kan du indrette med fine ærteblomster i keramikkrukker og skabe en personlig indgang til dit hjem.

Fremvisning:
Der vil være mulighed for en fremvisning af byggeriet, efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.