Kystengen bolig 2, Søndre Badevej, 4600 Køge

Byhus i 2-plan ved vandet - klar til indflytning i 2019

*

PRØVEBOLIGEN ER KLAR!
Enemark Bolig kan sælge alle boligerne i Kystengen, Søndre Havn - Vi har ikke alle boliger på hjemmesiden, så kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere eller se prøveboligen og byggeriet.

Velkommen til et familievenligt hjem med hjerterum og gennemlyste værelser. Nyd eftermiddagssolen på din terrasse eller altan, og indret en hyggelig spisekrog i det lyse køkken.

Denne bolig er et lyst, nordisk inspireret hjem, som giver plads til familien med 3 gode soveværelser.

Glæd dig til at bo i et nybygget hjem, hvor kvalitet samt funktionalitet har kendetegnet processen bag skabelsen. Du får blandt andet et særdeles godt lysindfald gennem store vinduespartier, en dejlig spisekrog i køkkenet og et niveauspring i stuen.

Entré:
Fra terrassen træder du ind i en praktisk entré, der ligger i forlængelse af køkkenet. Rummet har mulighed for tilkøb af skabe til sko og overtøj efter dit behov. Entréen er belagt af en praktisk, tidløs flise.

Køkken:
I dette hjem har du et dejligt lyst køkken, med god plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles om hjemmebagte boller og brætspil.

Stue:
Stuen ligger med et niveauspring, i forlængelse af køkkenet. Stuens kvadratiske form, gør det nemt at indrette rummet, præcis som du ønsker det. Der er god mulighed for at indrette en hyggelig sofakrog, hvor familien kan samles om en god film på en gråvejsdag. Nyd det skønne lysindfald fra terrassedøren, der giver adgang til det fælles gårdrum, hvor børn skaber minder over sandslotte og rulleskøjter.

2 badeværelser:
På førstesalen finder du et badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter løbeturen langs vandet. Rummet er indrettet i en klassisk stil og har en dejlig bruseniche med energibesparende armaturer. Badeværelset i stueetagen er indrettet i samme stil.

Værelser:
Førstesalen har en rummelig soveafdeling med plads til hele familien. Her får du 3 gode værelser, med mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, efter eget ønske. Det største af værelserne har udgang til egen altan, hvor du kan nyde en god bog i eftermiddagssolen.

Terrasser:
Fra køkkenet har du udgang til den ene af hjemmets 2 terrasser, som du kan indrette med et lille bord. Her kan du nyde en kop kaffe i solen. Fra stuen finder du hjemmets anden terrasse, der fungerer som en forlængelse af hjemmet og her er god plads til at familien kan nyde morgenmaden sammen.

Faciliteter:
Hel hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både små og store fødder holdes lune i de kolde morgentimer. Gulvvarmen sikrer dig en stabil varme gennem hele boligen og giver en rar indensdørstemperatur hele året rundt.

Parkering:
Ved dit nye hjem, finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser. Der er også mulighed for at tilkøbe en eller flere p-pladser i det nærtliggende p-hus.

Under opførelse:
Byhuset er under opførelse, og du kan være den første der flytter ind !


Fremvisning:
Der vil være mulighed for en fremvisning af byggeriet, efter aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.