Havrevænget 6, 4681 Herfølge

Familievilla med rolig beliggenhed i Herfølge

På en stille vej i Herfølge, nær skole og idrætsanlæg, finder du denne 1-plans villa.

Her får I familievenlige rammer med en fleksibel planløsning, et nyere køkken og en pragtfuld have med et lækkert drivhus samt garage og carport.

Selve boligen præsenterer sig velholdt med et Vordingborg-køkken fra 2017 - samme år blev der også etableret et termotag over den fine terrasse udenfor. I 2015 blev taget på de nordligste rum renoveret, og i samme ombæring fik det ene værelse isat et loftsvindue.

Træd ind gennem bryggerset, hvorfra 156 m2 udfolder sig over ét plan. Det praktiske klinkegulv er let at holde rent, og børnenes fodboldtøj kan smides direkte i vaskemaskinen.

Fra bryggerset får I også adgang til det første værelse, der har egen udgang. Boligen giver jer yderligere to værelser, som centrerer sig om et gangareal, og har I brug for flere rum, er det nemt at etablere endnu to værelser, som det er vist på plantegningen.

I 2006 blev badeværelset totalrenoveret, hvilket resulterede i et stort familiebadeværelse med dobbelthåndvask og et godt bruseafsnit. Det tosidede køkken byder på en bordplade med flot struktur i samspil med de hvide fronter. En særlig bonus er den lave hyggekrog, hvor familiens yngste kan hjælpe til med madlavningen eller slappe af med en billedbog. Endelig bliver madlavningen en fornøjelse med selvrensende ovn og induktionskogezone.

Ejendommen rummer en stor stue med et behageligt lysindfald og en karakteristisk pejseindsats. Udenfor breder en indbydende have sig ud med en overdækket terrasse, der forlænger sæsonen, og et fantastisk drivhus med plads til tomater, agurker og livsnyderi.

I haven er der god plads til leg og boldspil for de yngste. Haven byder desuden på herlige smagsoplevelser, da du bl.a. kan finde blåbær, hindbær, solbær, hasselnøder og Bornholmer figen.

I får adresse i et socialt nabolag med jævnlige fællesarrangementer. På samme tid er der nem adgang til hverdagens fornødenheder samt til bus, tog og motorvej. Kan I se det for jer?

Bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.