Lad os finde en god dag

Må vi hjælpe dig med at sælge din bolig ? Så kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak.
Angiv gerne, hvilken dag, det passer dig bedst.

juni 2019

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sælg bolig


At sælge sin bolig er blandt de største beslutninger vi tager her i livet. Derfor skal opgaven lægges i hænderne på en ejendomsmægler man har fuld tillid og tiltro til kan løse opgaven, så ens forventninger indfries til fulde. 

Forløbet hos Enemark Bolig indledes altid med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, som er udgangspunktet for en videre dialog. Her får du vores ærlige mening omkring boligens her-og-nu værdi på markedet – og en anbefalet salgspris, som vi mener boligen kan udbydes til.

Markedsføring

Når vi har udarbejdet præsentationen af boligen, kan salget skydes i gang – og boligsøgende købere kan præsenteres for hvad der bydes på.

Det markedsføres på vores hjemmeside og naturligvis også på portalerne Boligsiden.dk og Boliga.dk. Det er i dag de foretrukne portaler for købere, at søge boliger til salg, blandt de mange boliger der i øjeblikket er til salg rundt om i landet. Desuden præsenteres boligen for relevante emner i vores køberkartotek, ligesom at den også annonceres i lokalavisen

Nu er opmærksomheden skabt, og vi er parat til at håndtere henvendelser fra mulige købere. Når de indløber starter det egentlige salgsarbejde i bestræbelserne på at sælge boligen. Og det har vi gode erfaringer med, ja faktisk mere end 30 års virke i lokalområdet – Køge og Stevns Kommuner.  

Vi er med hele vejen

Vi er selv med hele vejen gennem processen, både før – under – og efter salget. Det giver dig som sælger en tæt kontakt til os hele vejen – og en sikkerhed for at arbejdet gøres helt færdigt.

Det er hvad vi kalder personlig bolighandel!   

Interesseret i at kende din boligs salgsværdi?

Så book en uforpligtende salgsvurdering på telefon 56 64 06 90 eller mail: info@enemarkbolig.dk