Om Enemark Bolig - vi arbejder tæt sammen om alle vores ejendomme

Enemark Bolig har eksisteret siden 2007. Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere i lokalområdet - Køge og Stevns kommuner. Mange kunder har vi endda haft fornøjelsen at sælge bolig for flere gange gennem årene. Det glæder vi os over, og tager som et klart udtryk for tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.
 
Vi er som mæglere uafhængige af de store kæder. Det betyder, at vi selv bestemmer, hvordan vi synes din bolig sælges bedst, og hvordan du som sælger mærker det undervejs i processen. Det betyder bl.a., at vi er med hele vejen gennem forløbet, både før, under og efter salget. Vi synes nemlig, det er vigtigt at have en tæt kontakt med sælger hele vejen gennem salget. Sådan sikrer vi, at alle de små detaljer fanges undervej,s og at sagen følges til dørs, helt til sidste punktum er sat, boligen er overdraget, og de sidste afregninger er foretaget.
Nærvær betyder noget
For os betyder nærvær, at være langt mere end blot fysisk tilstede. Nærvær er nemlig noget, der kan opleves, når man er  ægte  tilstede i nuet. Vi mener, at bolighandel kræver nærvær og er meget bevidst om at være der 100% i mødet med både købere og sælgere. Det er nemlig gennem nærvær at de små, men ofte meget betydningsfulde detaljer kommer til syne, ligesom at det også er hér, at man fanger de vigtigste holdninger og ønsker, der skal prioriteres i samarbejdet. En høj grad af nærvær bidrager positivt til at styrke relationen og vores erfaring siger os, at de bedste resultater ved bolighandel opnås, når der er en god og stærk relation mellem sælger og ejendomsmægler.  
Så, vi mener det faktisk, når vi siger, at  nærvær betyder noget .
Velkommen til Enemark Bolig!
Per, Janne, Dorthe og Maria

Kontakt os

Er der noget vi må hjælpe dig med ? Så kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak.
Eller send os en SMS, vi svarer altid:
Tlf. 22650030, Per Enemark 
Tlf. 24650039, Janne Lynge