Det siger vores kunder om os

"Vi har haft sådan en positiv oplevelse hos jer i forbindelse med at skulle købe vores første hus. Virkelig god, nærværende og venlig service og høj faglighed. Vi fik desværre ikke udfyldt jeres spørgeskema da det druknede i flyttekasser.
Det føles med trygt at købe hus i samarbejde med Enemark. Det vil vi fortælle alle om"
Mange hilsner fra Per og Annette Reckendorff, Køge
**********
"Per og Dorthe solgte vores hus på 3-4 dage - på første fremvisning! De gav hele vejen igennem en fantastisk og personlig service. Jeg kan anbefale dem til ALLE som skal sælge deres hus!"
Birgitte og Thomas Kyed, Herfølge
**********
Jeg startede ud med en af de største ejendomsmægler på markedet, - 6. mdr. uden fremvisning, uden nogen form for samarbejde....efter de 6 mdr. valgte jeg at opsige dem og tog Dorthe og Per Enemark som jeg fik kraftigt anbefalet af en ven, - efter 5 dage med Enemark fik jeg den første fremvisning og derefter ca. 1 fremvisning hver 14. dag, - jeg må sige at samarbejdet med Enemark Bolig har været super, og de har givet mig mange gode ideer omkring mit hus så det blev mere attraktivt.
Jeg vil helt klart anbefale Enemark Bolig til alle”
Peter Jacobsen, Lidemark
**********
Ved det første møde med Enemark Bolig fik jeg klargjort, at for mig var ærlighed og åbenhed to grundelementer i det fremtidige samarbejde ved salget af mit hus.
Det blev i hele processen opfyldt – også da det viste sig, at huset ikke var så nemt at sælge. Der fik man virkelig følelsen af, hvor meget nærvær betyder i processen.
Tak for et godt samarbejde.
Karsten Jensen, Faxe
**********